Mijn naam is Milou en ik ben 28 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Sittard, heb gestudeerd en gewoond in Tilburg om vervolgens weer terug te komen naar Sittard voor werk in de marketingbranche. Terug naar Limburg dus, want dat is toch wel écht mijn thuishaven.

Zelf woon ik in Sittard samen met mijn vriend en spendeer ik graag mijn vrije tijd aan lekker eten, sporten, films en series en gezelligheid met mijn familie en vrienden. Ik ben een rasechte Limburger en geniet graag van het bourgondische leven. Er staan ook altijd jaarlijks evenementen in mijn agenda waar ik graag naartoe ga, zoals Carnaval, Pinkpop, Solar en de Oktoberfeesten.

Samen met mijn collega verkoop ik vintage items via de Instagrampagina Rosalou Vintage. Interieurdesign en alles wat daarbij komt kijken, heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik houd me regelmatig bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen op dat vlak.

Op dit moment ben ik al 4,5 jaar werkzaam bij Centrummanagement Sittard als Communicatie en Project Coördinator. Het op de kaart zetten van Sittard als een stad waar beleven en genieten voorop staat, is een taak die ik graag uitvoer. Vanuit mijn functie ben ik ook het algemene aanspreekpunt voor alle ondernemers uit de binnenstad. Mijn baan is dynamisch en ik maak altijd nieuwe dingen mee.

 

English text

My name is Milou and I’m 28 years old. I’ve been raised in Sittard, lived in Tilburg to study Communication and came back to Sittard again to work in the marketing branche. Back to Limburg, yes, because it feels most like home to me.

At this moment I live in Sittard with my boyfriend. In my free time I like to go out and eat, go to the gym, watch movies and series en spend time with my friends and family. I’m 100% Limburger and enjoy the Limburg life with lots of drinks and nice food. Also, my calender is full of annual events like Carnaval, Pinkpop, Solar and the Octoberfest.

With my colleague I sell vintage items on the Instagrampage Rosalou Vintage. Interior design, and everything that has to do with it, has always been an interesting subject to me. I keep up with the newest trends and developments that have to do with interior design.

I’m working at Centrummanagement Sittard for 4,5 years now as a Communication and Project Coordinator. Making Sittard well known for its beautiful city centre where you can enjoy yourself, is a task I always love to do. In my position I am also the general contact person for all entrepeneurs in the city centre. My job is dynamic, and I always experience new things.

 

Links: https://www.linkedin.com/in/milouhendriks/