Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Arnhem, maar heb bijvoorbeeld ook in Amsterdam en Den Bosch gewoond. Nu woon ik sinds 2016 in het mooi Sittard en ik voel me hier helemaal thuis!

Na mijn studie TMO (Fashion management) ben ik meteen begonnen met werken in de retail. Een hele dynamische branche. Ik heb alle functies daar wel zo’n beetje doorlopen; van assistent storemanager tot eind verantwoordelijk voor alle winkels in Nederland. Na een tijdje begon het toch te knagen dat ik niet deed waar ik echt gelukkig van werd. Zo ben ik terecht gekomen bij het centrummanagement van Sittard. Een stap waar ik geen moment spijt van heb gehad!

Vanuit mijn werk ben ik betrokken bij de Stadslabs. Hierin maken we de stad beter. Het helpen van mensen, in welk opzicht dan ook, vind ik ontzettend leuk en waardevol om te doen. Een buddy worden was dan ook heel logisch. Als ik door de stad loop en ik zie toeristen bijvoorbeeld zoeken dan voelt het een beetje als mijn ‘plicht’ om ze te helpen en dat ik ze hopelijk het gevoel heb kunnen geven dat Sittard een lieve stad is voor de bewoners en bezoekers.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om uitgebreid te koken en van heerlijke wijnen te genieten. Wat dat betreft ben ik in de juiste provincie beland! Samen met mijn vriend kunnen we uren in de keuken staan en steeds weer wat nieuws maken. Taarten maken hoort sinds kort ook tot een van mijn hobby’s. Soms ben ik daar nog iets te ambitieus in, maar daar leer je alleen maar van!

Links: https://www.linkedin.com/in/rosanne-van-hoolwerff-60837917/