Chris Veerkamp

Marketing & communicatie strateeg bij Stadslabs.

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat ik mocht meedenken met een enthousiaste groep mensen over de ontwikkeling van de gemeente Sittard-Geleen. De uitdaging, energie en drive van die paar dagen waren erg gaaf. Ik had geen idee dat dat moment het zaadje was van de mooie beweging die Stadslabs Sittard Geleen is geworden.

Toen ik recent werd uitgenodigd om nota bene op twee minuten lopen van mijn huis eens te komen kijken naar wat er allemaal sindsdien is gebeurd, ging het opnieuw bruisen. En daarom ben ik erg blij om me te kunnen verbinden aan dit mooie initiatief. Ik ben geboren in Sittard, opgegroeid in Bunde en dit jaar alweer 20 jaar woonachtig in Geleen. Ik zie de kansen, de mogelijkheden en de uitdaging van Sittard-Geleen als fantastische plek om samen te wonen, werken en leven. Ik ben een service designer en marketing & communicatie strateeg en de kans om deze kwaliteiten ook actief in te zetten en zo mee te werken aan die mooie toekomst van mijn eigen stad neem ik met beide handen aan.

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Jolanda Hameleers

Jolanda Hameleers

Eigenaar van Hotel De Limbourg in Sittard.
Sanne Janssen

Sanne Janssen

Oprichter van Huts Spot in het centrum van Geleen.
Koen Nijpels

Koen Nijpels

Aspirant docent bij Zuyd Hogeschool.
Mark Bertrand

Mark Bertrand

Coordinator Internships bij Zuyd Hogeschool.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

8 + 3 =