Circulaire ondernemersdag

De toekomt van circulaire materialen

We heten jou als ondernemer graag van harte welkom tijdens de circulaire ondernemersdag op vrijdag 17 september! Dan organiseert Geleen Circulair het symposium ‘De toekomst van circulaire materialen’. En in het centrum van Geleen presenteren circulaire koplopers hun ideeën en producten. Zo krijg jij als ondernemer volop de ruimte om de circulaire mogelijkheden voor jouw bedrijf te ontdekken.

Kom naar de circulaire ondernemersdag!

Tijdens het symposium geven een aantal topsprekers op het gebied van circulair hergebruik hun visie op de trends en het toekomstperspectief van duurzame materiaalontwikkelingen. Raak geïnspireerd door circulaire voorbeelden uit de praktijk! Zo worden voorbeeldprojecten getoond van volledig te recyclen werkschoenen, koffers uit afgedankt verpakkingsafval en vloerbedekkingen die oneindig kunnen worden hergebruikt.

Na een circulaire lunch maak je tijdens het middagprogramma een rondgang langs de expositie van een aantal circulaire koplopers in de binnenstad van Geleen. Maak kennis met deze pioniers, leer van hun ervaringen en ontdek wat de valkuilen zijn op weg naar circulariteit. Tijdens en na deze tour is er volop ruimte voor het leggen van nieuwe, circulaire contacten. De middag zal worden afgesloten met een levendige discussie.

Na deze circulaire ondernemersdag heb je een beter inzicht in de kansen en mogelijkheden die de circulaire economie jouw onderneming kan bieden. Je leert tevens welke uitdagingen er wachten bij het duurzaam hergebruik van materialen.

Meld je direct aan en ontdek wat circulariteit jouw onderneming te bieden heeft.

Locatie: Stadscentrum Geleen

Duur: 09u00 tot 17u00

Kosten: € 75 per persoon

Inschrijven: info@stadslabssittardgeleen.nl

Parkeren: Parkeergarage onder de Markt

Wij zien je graag tegemoet op 17 september in het centrum van Geleen.