Edo van Daal

Toezichthouder bij bij ‘t Gelökkige Fitske.

Mijn naam is Edo van Daal en ik ben werkzaam als toezichthouder bij ‘t Gelökkige Fitske op de Paardestraat in Sittard. Daarnaast ben ik ook muzikant en werkzaam als bassist in een soul en funk coverband genaamd Relite. Oorspronkelijk kom ik uit Utrecht en ben ik op zeven jarige leeftijd verhuisd naar het zuiden en dat bevalt me tot in het heden erg goed. 

Ik heb eerder een traject gevolgd bij Vidar en kwam toen in contact met de Stadslabs Sittard-Geleen. Ik mocht toen deelnemen aan het experiment ‘t Gelökkige Fitske. Dit experiment loopt nog steeds en bevalt mij ook erg goed. Het lijkt mij ontzettend gaaf om in de toekomst meer betrokken te zijn bij verschillende experimenten. Meedenken over hoe we de stad moeten “maken” is super interessant.

Het lijkt mij ontzettend gaaf om in de toekomst meer betrokken te zijn bij verschillende experimenten.

Edo van Daal

Stadmaker en toezichthouder bij ‘t Gelökkige Fitske

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Rino Vincken

Rino Vincken

Bestuurslid Centrummanagement Sittard.
Rosanne van Hoolwerff

Rosanne van Hoolwerff

Event & project coördinator bij Centrummanagement Sittard.
Najim El Barkani

Najim El Barkani

Community manager en inwonerparticipatie bij Stadslabs.
Raymond Keulers

Raymond Keulers

Eigenaar digitale drukkerij Keulers Design&Print.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

9 + 6 =