Gratis technische ondersteuning

Heb je problemen met je pc of smartphone? Is je computer langzaam? Vragen over je smartphone? Verdachte e-mails in je inbox? Loop elke dinsdag tussen 13.00 en 16.00 uur binnen bij onze locatie Sjoenk aan de Rijksweg Zuid 1B in Geleen voor gratis technische ondersteuning door studenten van TheChallengeZone.

Inloopmiddag voor inwoners van Geleen

De studenten van TheChallengeZone stellen zich beschikbaar voor de inwoners van Geleen. Vanaf dinsdag 12 april 2022 wordt er wekelijks een inloopmiddag georganiseerd op locatie Sjoenk aan de Rijksweg Zuid 1B te Geleen.

Jeay, Winston en alle andere studenten willen Geleendenaren graag helpen met computer- en telefoonproblemen. Denk hierbij aan: samen kijken waarom de pc zo traag geworden is, advies over het gebruik van een smartphone en advies over het installeren van een virusscanner op de computer of laptop. Ook zijn ze bekend met cyber security, zoals verdachte e-mails of telefoontjes, en kunnen ze jullie hier ook goed bij helpen.

Wat is TheChallengeZone?

TheChallengeZone in Geleen is een leerwerkbedrijf voor ICT-studenten van het VISTA college. In totaal zijn er 25 werkplekken voor stagiairs afkomstig van de ICT-opleidingen van het VISTA college. Zij kunnen bij TheChallengeZone aan de slag in een professionele werkomgeving.

De focus ligt niet alleen op vakkennis maar ook op zaken als creativiteit, projectmanagement, gedrevenheid en discipline. Bij de TheChallengeZone krijgen we rechtstreeks opdrachten van MKB Datalab of van kleine bedrijven uit de regio. We laten onze stagiairs zelf proactief naar oplossingen zoeken en deze presenteren aan de opdrachtgever.

Opdrachtgevers kunnen kiezen of de ontwerpen of adviezen uiteindelijk verder professioneel uitgewerkt gaan worden. Dit is een win-winsituatie voor de student maar ook voor Limburgse bedrijven en instellingen. Zo werken we samen met het bedrijfsleven aan de ICT’ers van de toekomst!

The event is finished.

Datum

apr 12 2022
Expired!

Tijd

13:00 - 16:00
Categorie

Deel dit experiment

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *