Levina Raven

Communicatieadviseur bij Stadslabs.

Na meer dan tien jaar woon ik weer in mijn geliefde Sittard. Toen ik Stadslabs tegenkwam op social media wist ik meteen: hier wil ik ook bij horen! Die betrokkenheid bij de plek waar je woont, het gevoel van verbondenheid met mensen die hetzelfde doel nastreven – een mooie, duurzame en aantrekkelijke stad – daar maak ik nu met een trots gevoel deel van uit. 

Het fleurige fietsenproject, een buddy systeem voor expats (waar ik als Stadsmaker betrokken bij ben) en groene stadstuinen: een paar van de vele experimenten die zijn gestart door mensen zoals jij en ik. Stadsmakers. Als communicatieadviseur binnen Stadslabs geef ik deze experimenten wat ze nodig hebben: de juiste aandacht en de nodige zichtbaarheid zodat ze gezien én ervaren worden door alle inwoners van gemeente Sittard-Geleen en daarbuiten.

De wereld een klein beetje mooier maken, begint bij je eigen stad. Of je nu woont in Sittard of Geleen, jong bent of ietsje ouder, echt iedereen kan Stadsmaker worden. Doe mee, word Stadsmaker en laat je verwelkomen door een warm team vol liefde voor de stad. Zo maken wij samen de stad!

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Jolanda Hameleers

Jolanda Hameleers

Eigenaar van Hotel De Limbourg in Sittard.
Diederick Barendsz

Diederick Barendsz

Regisseur Ontwikkeling en Duurzaamheid bij ZOwonen.
Wouter van den Berg

Wouter van den Berg

Werkgroep Het buddy systeem
Selma Meijer

Selma Meijer

Werkzaam als projectcoördinator bij de Stadslabs.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

12 + 3 =