Marie-José Meijs

Projectleider en ondernemerscoach bij Vidi

Ik ben projectleider en ondernemerscoach bij Sociale coöperatie Vidi. Ruim 20 jaar geleden ben ik een trainings- en coachingbureau begonnen en gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden weer in hun kracht te komen. Het begeleiden en helpen van deelnemers vind ik geweldig! Stadsmaker werd ik omdat ik als projectleider van Vidi de mogelijkheid zie om bij te dragen aan het nóg mooier maken van onze gemeente. Daarom ben ik zo blij dat onze locatie zich bevindt in Sjoenk in Geleen. Een creatieve en sociaal-maatschappelijke broedplaats van mensen die elkaar willen inspireren en verder helpen. We worden enorm gesteund door Stadslabs Sittard Geleen en de Stadsmakers hier in Sjoenk.

Die verbondenheid voelen, deel mogen uitmaken van een team, juist in deze tijd, is heerlijk. Zo maken wij samen de stad, de regio, dit land, en wie weet de wereld een stukje mooier!

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Iny Frints

Iny Frints

Eigenaar van De Groenpraktijk in Maastricht.
Rino Vincken

Rino Vincken

Bestuurslid Centrummanagement Sittard.
Jolanda Hameleers

Jolanda Hameleers

Eigenaar van Hotel De Limbourg in Sittard.
Nettie Heijnen

Nettie Heijnen

Gastvrouw Club Zilver

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

6 + 4 =