MKB Green Deal

Lokaal en duurzaam ondernemen voor nu en in de toekomst 

Meld je aan voor een track naar keuze of schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst

Kan jouw huidige business model de concurrentie nog aan? Wil je aan de slag om je business model toekomstbestendig en duurzaam te maken? Meld je aan voor deze track.  

Op zoek naar energiebesparende maatregelen? Wil je als pandeigenaar morgen al aan de slag met verduurzaming? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst.

Je streeft op een duurzame manier naar kostenreductie in je bedrijfsprocessen? Naar een sterkere positie in de markt? Dan is de CIRCO-track zeker iets voor jou.

Vind je het ook een uitdaging om personeel te vinden, te boeien en te behouden? Mis deze inspirerende sprekers niet en meld je direct aan! 

Wat is MKB Green Deal?

Loop je ook tegen extreem hoge energie- en grondstofprijzen aan, kun je geen personeel vinden of stel je jezelf de vraag: hoe toekomstbestendig en duurzaam is mijn bedrijf?

MKB Green Deal Sittard-Geleen is er speciaal om jou als ondernemer een ondersteuningspakket te bieden bij voor het toekomstbestendig en duurzaam maken van jouw onderneming zodat je deze uitdagingen straks het hoofd kunt bieden. Het ondersteuningspakket bestaat uit een modulaire aanpak, de begeleiding van experts en een financiële tegemoetkoming in de vorm van een voucher.   

Hoe werkt het?

De komende maanden kun je onder begeleiding van onze partners en experts meedoen aan verschillende workshopcycli gericht op: 

Onderscheidend aan deze tracks is, dat we niet alleen het programma aanbieden, maar ook begeleiding voor de implementatie van je eigen plan van aanpak. Dit maakt dat het niet bij plannenmakerij blijft, maar dat we ook samen met jou en je collega ondernemers aan de slag gaan met de uitvoering! 

Kom naar een informatiebijeenkomst 

Graag nodigen wij je uit voor een gratis informatiebijeenkomst van een workshop naar keuze. Laat je inspireren en bepaal zelf met welke uitdaging jij aan de slag wilt. Meedoen aan meerdere workshops? Ook dat is mogelijk. 

MKB Green Deal Sittard-Geleen

De initiatiefnemers van de MKB Green Deal Sittard-Geleen zijn Ondernemersvereniging Bedrijven Sittard-Geleen, Gemeente Sittard-Geleen, Stadslabs Sittard Geleen, Liof en Rabobank Zuid Limburg West. Gezamenlijk willen wij het MKB -primair op de bedrijventerreinen, maar niet exclusief- ondersteuning bieden aan ondernemers.  

De initiatiefnemers hebben een aantal tracks samengesteld waarmee wij jullie als ondernemers in Sittard-Geleen willen ondersteunen. Stuk voor stuk programma’s waarbij wij jullie willen inspireren, informeren en uitdagen om met elkaar praktisch aan de slag te gaan. Daarnaast zorgen we ook binnen iedere track voor ondersteuning bij het opstellen van een plan van aanpak en de uitvoering hiervan. Dit doen we in de vorm van experts en een financiële tegemoetkoming in de vorm van een voucher. Een uniek concept, waarmee wij jullie en daarmee Sittard-Geleen verder helpen! 

Word jij ook deel van onze MKB Green Deal community? Doe dan nu mee!