TV maken voor realisatie van persoonlijke, mentale groei

Vanuit de studio aan Markt 34 in Geleen is het mogelijk om TV opnames te maken, te livestreamen en podcasts op te nemen.

Stadmaker Michiel Verheul is initiatiefnemer van Out of the box TV en heeft een dwangstoornis. Het stigma op psychische stoornissen is groot. Dat heeft Michiel gemotiveerd Out of the Box TV op te richten, om vooral jongeren in de leeftijdscategorie 16 tot 35 jaar te helpen groeien. Kwetsbaarheden als kracht inzetten helpt!

De ervaringsverhalen zijn van grote waarde om ook landelijk het stigma rondom psychische kwetsbaarheid te helpen verkleinen. Alle TV-producties krijgen een prominente plek op ons eigen digitale platform. Op die manier geven we de content die met hart en ziel is gemaakt een podium waarmee we iedereen kunnen bereiken!

Bekijk het van elke kant. Wat levert dit Stadsexperiment de stad op?

Persoonlijke groei

Niet het eindproduct maar de weg ernaartoe is leidend. Persoonlijk kennismaken vinden wij belangrijk. We werken bij Out of the Box TV als team, maar ook individueel werken is mogelijk.

Contact met lotgenoten

We werken in een team van ervaringsdeskundigen en produceren zo content die past bij de persoonlijkheden van de makers. Zo ontstaat een magie, welke duidelijk terug te zien of horen is in de geproduceerde content.

Vertellen doet vertellen (en herstellen)

Door kwetsbaar en open te zijn, nodig je anderen uit om ook meer open te zijn. Dat is de sleutel tot succes. Hierdoor wordt herstel bevorderd, doorbreken we taboes en creëren we een stevige basis voor een volgende stap in de maatschappij. 

Partners in dit experiment

Jeugdloket, Vidar en verschillende GGZ-Instellingen. Op termijn wil Out of the box TV ook samenwerken met het bedrijfsleven en verenigingen.

Ook deze experimenten maken onze stad

Het zijn de Stadsexperimenten die Stadmakers verbindt. Een Stadsexperiment kent vele gezichten, maar maakt de stad altijd beter, aantrekkelijker, groener, leuker. Vul maar in. Hieronder zie je experimenten die in beweging zijn. Welk volgend Stadsexperiment zie jij voor je? Laat het ons weten.

Huts Spot

Huts Spot

Ontdek je creatieve zelf en experimenteer met ...

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

12 + 11 =