Sanae Gharssalaoui

Administratief medewerker Stadslabs Sittard Geleen

Voordat ik in november 2021 aan de slag ging als administratief medewerker wist ik nog niet veel over Stadslabs. Tijdens mijn stage bij Brightlands heb ik samengewerkt met Leon en Paulien, de oprichters van Stadslabs. Toen ik een belletje kreeg van Paulien – ‘Hé, we zijn van start gegaan. Vind je het leuk om deel uit te maken van het team?’ – ben ik direct gaan proeven wat dit prachtige initiatief precies inhield. En mijn antwoord was: ‘Ja, dat wil ik zeker!’

 

Ik ben altijd al bezig geweest met circulariteit en duurzaamheid. Het zijn zeker ook de kleine dingen die tellen: je afval scheiden, rommel niet op straat smijten en oude kleding niet zomaar in de prullenbak gooien maar andere mensen er blij mee maken.

 

Bij Stadslabs verzorg ik administratieve taken zoals afspraken inplannen en de voorraad bijhouden, maar ik ben ook indirect betrokken bij experimenten. Data verzamelen voor het Fleurige Fietsenproject bijvoorbeeld. Juist die afwisseling is superleuk!

 

Wat Stadslabs uitdraagt vind ik heel mooi. Nog mooier dat ik daar een steentje aan mag bijdragen. Jongeren, ouderen, iedereen is welkom om mee te doen. Samen maken we de stad.

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Jan van de Ven

Jan van de Ven

Accountmanager Stad bij gemeente Sittard-Geleen
Dick Rijken

Dick Rijken

Onafhankelijk designer, consultant en lector.
Maurice Rutten

Maurice Rutten

Beleidsmedewerker bij gemeente Sittard-Geleen.
Maarten Meijer

Maarten Meijer

Kwartiermaker van SJOENK: de circulaire broedplaats.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

10 + 9 =