Bert Paffen

Communicatieadviseur bij gemeente Sittard-Geleen.
Bert Paffen

Na 10 jaar in de Randstad ben ik mijn hart gevolgd en heb ik  gehoor gegeven aan de nooit verdwenen lokroep van het Zuid-Limburgse land waar ik geboren, getogen en apetrots op ben. Het is fijn om te voelen dat je ergens geworteld bent. Ik heb altijd gewerkt in marketing-en communicatiefuncties en ben nog steeds verliefd op het marketingvak. Ik hou van sparren en van met feiten onderbouwde meningen.

De Stadslabs ervaar ik als een spannend experiment. De intensieve samenwerking tussen mensen met vaak zeer uiteenlopende achtergronden inspireert me . Dat leidt regelmatig tot een verrassende kijk op dingen. Het spreekt me ook zeer aan dat er geen sprake is van een hiërarchie in de samenwerking. Iedereen die gemotiveerd is om de stad aantrekkelijker te maken kan volwaardig meedoen en meebeslissen. Ik ben erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden die het ons biedt om samen resultaat te boeken. Als Stadmaker draai ik mee in het Stadslab Sittard, dat is gericht op het bevorderen van het toerisme. Mooie klus!

“De Stadslabs ervaar ik als een spannend experiment.”

Bert Paffen

Stadmaker en communicatieadviseur gemeente Sittard-Geleen

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Najim El Barkani

Najim El Barkani

Community manager en inwonerparticipatie bij Stadslabs.
Irene van Wesel

Irene van Wesel

Communicatieadviseur voor de Stadslabs.
Joop Petit

Joop Petit

Werkt bij Phidias Community Innovation.
Dick Rijken

Dick Rijken

Onafhankelijk designer, consultant en lector.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

2 + 4 =