Davey Nieuwendijk

Werkzaam bij Centrummanagement Geleen.

Ik ben geboren en getogen in Geleen en daardoor een echte ‘Gelaense jong’. Als Centrummanagement kijken we continue hoe we het vestigings- en verblijfsklimaat in Geleen kunnen verbeteren. Hierbij werken we intensief samen met de gemeente Sittard-Geleen, vastgoedeigenaren en alle partijen die belang hebben bij een goed functionerend en bruisend centrum. Sinds kort zijn we ook aangesloten bij Stadslab Geleen. 

Ik ben stadmaker, omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de toekomst van onze mooie gemeente. Geleen gaat me aan mijn hart! Momenteel ben ik betrokken bij Geleen Circulair. Willen we het centrum van Geleen toekomstbestendig maken, dan moeten naast de functie winkelen andere functies verder ontwikkeld worden. Denk daarbij aan wonen, werken en recreëren. Het centrum van Geleen moet een mix van verschillende functies worden en een prettige plek om te verblijven. Thema’s zoals innovatie, duurzaamheid en circulariteit spreken me ontzettend aan. Dit biedt kansen voor het centrum van Geleen om zich te onderscheiden. Ik zet mij graag in om de plannen die er liggen te verwezenlijken en Geleen nog mooier te maken.

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Denis Crompvoets

Denis Crompvoets

Domeinregisseur bij gemeente Sittard-Geleen.
Maurice Rutten

Maurice Rutten

Beleidsmedewerker bij gemeente Sittard-Geleen.
Noah Hirsch

Noah Hirsch

Actief bij de werkgroep zakelijke reiziger.
Najim El Barkani

Najim El Barkani

Community manager en inwonerparticipatie bij Stadslabs.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

12 + 8 =