Davey Nieuwendijk

Werkzaam bij Centrummanagement Geleen.

Ik ben geboren en getogen in Geleen en daardoor een echte ‘Gelaense jong’. Als Centrummanagement kijken we continue hoe we het vestigings- en verblijfsklimaat in Geleen kunnen verbeteren. Hierbij werken we intensief samen met de gemeente Sittard-Geleen, vastgoedeigenaren en alle partijen die belang hebben bij een goed functionerend en bruisend centrum. Sinds kort zijn we ook aangesloten bij Stadslab Geleen. 

Ik ben stadmaker, omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de toekomst van onze mooie gemeente. Geleen gaat me aan mijn hart! Momenteel ben ik betrokken bij Geleen Circulair. Willen we het centrum van Geleen toekomstbestendig maken, dan moeten naast de functie winkelen andere functies verder ontwikkeld worden. Denk daarbij aan wonen, werken en recreëren. Het centrum van Geleen moet een mix van verschillende functies worden en een prettige plek om te verblijven. Thema’s zoals innovatie, duurzaamheid en circulariteit spreken me ontzettend aan. Dit biedt kansen voor het centrum van Geleen om zich te onderscheiden. Ik zet mij graag in om de plannen die er liggen te verwezenlijken en Geleen nog mooier te maken.

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Leon Klinkers

Leon Klinkers

Medeoprichter van Stadslabs Sittard-Geleen.
Diederick Barendsz

Diederick Barendsz

Regisseur Ontwikkeling en Duurzaamheid bij ZOwonen.
Ivo Janssen

Ivo Janssen

Beleidsmedewerker bij gemeente Sittard-Geleen.
Marc Huntjens

Marc Huntjens

Manager bij leerwerkbedrijf The Challenge Zone.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

3 + 2 =