Joep Coenen

Architect bij Phidias Community Innovation.
Mijn naam is Joep Coenen. Ik ben 28 jaar, en woonachtig in Sittard. Ik ben Stadmaker geworden omdat ik, naast mijn werk, graag meer wil kunnen betekenen voor de stad waar ik zelf geboren en opgegroeid ben. In de rol van Stadmaker zet ik mij in om juist dat mooie toekomstperspectief werkelijkheid te maken. Mijn droom is om van onze stad een voorloper te maken. Een stad welke (internationaal) als voorbeeld gesteld wordt. Een stad die het anders, beter en exemplarisch aanpakt. Kortom waar de inwoners trots op kunnen zijn.

“Mijn droom is om van onze stad een voorloper te maken.”

Joep Coenen

Stadmaker en architect bij Phidas Community Innovation

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Raymond Keulers

Raymond Keulers

Eigenaar digitale drukkerij Keulers Design&Print.
Peggy Wielders

Peggy Wielders

Werkt bij Visit Zuid-Limburg te Sittard.
Selma Meijer

Selma Meijer

Werkzaam als projectcoördinator bij de Stadslabs.
Rosanne van Hoolwerff

Rosanne van Hoolwerff

Event & project coördinator bij Centrummanagement Sittard.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

15 + 13 =