Joep Coenen

Architect bij Phidias Community Innovation.
Mijn naam is Joep Coenen. Ik ben 28 jaar, en woonachtig in Sittard. Ik ben Stadmaker geworden omdat ik, naast mijn werk, graag meer wil kunnen betekenen voor de stad waar ik zelf geboren en opgegroeid ben. In de rol van Stadmaker zet ik mij in om juist dat mooie toekomstperspectief werkelijkheid te maken. Mijn droom is om van onze stad een voorloper te maken. Een stad welke (internationaal) als voorbeeld gesteld wordt. Een stad die het anders, beter en exemplarisch aanpakt. Kortom waar de inwoners trots op kunnen zijn.

“Mijn droom is om van onze stad een voorloper te maken.”

Joep Coenen

Stadmaker en architect bij Phidas Community Innovation

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Karin Reichrath

Karin Reichrath

Therapeut en coach voor ondernemers.
Selma Meijer

Selma Meijer

Werkzaam als projectcoördinator bij de Stadslabs.
Nettie Heijnen

Nettie Heijnen

Gastvrouw Club Zilver
Koen Nijpels

Koen Nijpels

Aspirant docent bij Zuyd Hogeschool.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

7 + 6 =