Katinka Pani

Docent en onderzoeker bij Zuyd Hogeschool.

Mijn naam is Katinka Pani-Harreman. Ik ben werkzaam als docent en onderzoeker bij de academie voor Facility Management bij Zuyd Hogeschool. De toegevoegde waarde van Facility Management voor de mens en maatschappij heeft mijn bijzondere interesse. Met name het vraagstuk: hoe kunnen we voor de lange termijn de ‘place to be’ behouden of creëren? Verbinding en samenwerking tussen inwoners, ondernemers, gemeente en instellingen is hierbij erg belangrijk. 

Als onderzoeker start ik in oktober met een project in het stadscentrum van Geleen. Samen met de inwoners, ondernemers, gemeente en instellingen gaan we een oplossing ontwikkelen, om thuiswonende senioren te ondersteunen. Met als doel dat senioren, als volwaardig lid van onze samenleving, zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen. 

Tijdens een aantal bijeenkomsten gaan we samen aan de slag met deze mooie uitdaging. Meer weten over het experiment: Seniorvriendelijke wijk of heb je vragen? Stuur dan gerust een e-mail.

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Joep Coenen

Joep Coenen

Architect bij Phidias Community Innovation.
Ivo Janssen

Ivo Janssen

Beleidsmedewerker bij gemeente Sittard-Geleen.
Paulien Strijland

Paulien Strijland

Medeoprichter van Stadslabs Sittard-Geleen.
Maurice Rutten

Maurice Rutten

Beleidsmedewerker bij gemeente Sittard-Geleen.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

4 + 14 =