Koen Nijpels

Aspirant docent bij Zuyd Hogeschool.

Na mijn stage bij Centrummanagement Sittard wilde ik graag betrokken blijven bij de ontwikkelingen vanuit Stadslab Historisch Sittard. Als ik kijk naar hoe we zijn begonnen en naar waar we nu staan, maar ook naar de visie die is ontwikkeld, dan maakt mij dat een trotse Stadmaker. Ik ben al sinds het begin bij de Stadslabs betrokken en vooral bij het visieproject ‘Sittard is lief’.

Ik ben vooral Stadmaker, omdat ik als Sittardenaar graag een bijdrage wil leveren aan de toekomst van Sittard. Ook wil ik graag mijn passie voor de stad delen met andere Stadmakers. Samen zorgen we ervoor dat bezoekers, inwoners en toeristen kennismaken met alle prachtige verhalen die onze stad te vertellen heeft en alle mooie bezienswaardigheden die er te vinden zijn. Van het kleinste kasteeltje van Nederland tot de prachtige Geheime tuinen. En natuurlijk niet te vergeten: onze diversiteit aan lokale ondernemers in de historische binnenstad.

Ik lever mijn bijdrage voornamelijk in de werkgroep ‘Sittard is lief’. Binnen deze werkgroep zijn we overkoepelend bezig met de positionering van de stad, Sittard als zijnde een lieve stad, en met hoe we dit het beste uit kunnen dragen. Een leuke uitdaging waaraan ik graag meewerk!

Ik wil graag een bijlage leveren aan de toekomst van Sittard.

Koen Nijpels

Stadmaker en aspirant docent bij Zuyd Hogeschool

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Sanae Gharssalaoui

Sanae Gharssalaoui

Administratief medewerker Stadslabs Sittard Geleen
Hans Veldman

Hans Veldman

Ondernemer en woonachtig in Sittard.
Herman Wehkamp

Herman Wehkamp

Coördinator Routepunt bij Visit Zuid-Limburg.
Joop Petit

Joop Petit

Werkt bij Phidias Community Innovation.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

9 + 7 =