Marc Huntjens

Manager bij leerwerkbedrijf The Challenge Zone.

Mijn naam is Marc Huntjens. Ik ben manager bij leerwerkbedrijf The Challenge Zone. Mijn werkcarrière heeft lange tijd vooral in het teken gestaan van het behalen van commerciële doelstellingen. Dit jaar ben ik heel bewust overgestapt naar een werkgever met een maatschappelijke rol, wat uitstekend bevalt.

Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met de gedreven mensen van Stadslabs Sittard-Geleen. Door hun open houding en enthousiaste ideeën ben ik meegenomen in het project SJOENK. Dit geeft mij de kans om, samen met de stagiaires van The Challenge Zone, in de nabije toekomst voor de inwoners en ondernemers van Sittard-Geleen een kleine rol van betekenis te kunnen spelen in maatschappelijke vraagstukken.

“Ik speel samen met de stagiaires van The Challenge Zone een rol in maatschappelijke vraagstukken.”

Marc Huntjens

Stadmaker en manager bij leerwerkbedrijf The Challenge Zone

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Marie-José Meijs

Marie-José Meijs

Projectleider en ondernemerscoach bij Vidi
Diederick Barendsz

Diederick Barendsz

Regisseur Ontwikkeling en Duurzaamheid bij ZOwonen.
Maurice Rutten

Maurice Rutten

Beleidsmedewerker bij gemeente Sittard-Geleen.
Maarten Meijer

Maarten Meijer

Kwartiermaker van SJOENK: de circulaire broedplaats.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

3 + 9 =