Martin Hendricks

Eigenaar van Black Label Hotels en woonachtig in Sittard.

Ik ben geboren en getogen Sittardenaar en trots op de stad. We hebben prachtige panden in Sittard. Ik heb het geluk dat ik in één van die prachtige panden mijn hotel heb. Mijn rol in de Stadslabs is om vanuit mijn expertise, de hotellerie, te bekijken hoe we Sittard zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken voor de zakelijke reiziger. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat die zakelijke reizigers allemaal in Sittard blijven?

Binnen het Stadslab zijn we Sittard aan het herontdekken. We bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat de stad optimaal is ingericht om tegemoet te komen aan de wensen van de zakelijke reiziger. Daarvoor onderzoeken we wie die zakelijke reiziger is, waar die behoefte aan heeft, wat onze stad wel heeft en wat niet. Sittard heeft een goed commercieel achterland en is daardoor interessant voor zakelijke reizigers. Sittard is uniek en dat willen we laten zien.

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Denis Crompvoets

Denis Crompvoets

Domeinregisseur bij gemeente Sittard-Geleen.
Leon Klinkers

Leon Klinkers

Medeoprichter van Stadslabs Sittard-Geleen.
Raymond Keulers

Raymond Keulers

Eigenaar digitale drukkerij Keulers Design&Print.
Milou Hendriks

Milou Hendriks

Werkzaam bij Centrummanagement Sittard.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

3 + 6 =