Peggy Wielders

Werkzaam bij Visit Zuid-Limburg Sittard

Al jaren mag ik, samen met mijn collega’s, gasten ontvangen in Visit Zuid-Limburg Experience Sittard-Geleen. Ze wegwijs maken in het historische centrum, ze attenderen op de mooie, soms minder bekende plekjes, tips geven over de leukste activiteiten en advies geven over de wandel- en fietsroutes in ons prachtige buitengebied.

Onze locatie op de Rosmolenstraat in Sittard is onlangs geheel verbouwd en veranderd in een Experience waarbij je Sittard-Geleen en omstreken beleeft aan de hand van 5 thema’s.

Graag denk ik mee met andere enthousiaste mensen om onze stad nog meer in de schijnwerpers te zetten met leuke acties en initiatieven, en hoe fijn is het als je onze gasten na afloop hoort zeggen: ik was nog niet zo bekend met Sittard, maar jeetje wat is het een leuke stad!

Daar doen we het voor!

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Joep Coenen

Joep Coenen

Architect bij Phidias Community Innovation.
Paul Treffers

Paul Treffers

Oprichter Tuinen van Zuid en IT Strategist.
Herman Wehkamp

Herman Wehkamp

Coördinator Routepunt bij Visit Zuid-Limburg.
Maarten Meijer

Maarten Meijer

Kwartiermaker van SJOENK: de circulaire broedplaats.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

2 + 12 =