Rosanne van Hoolwerff

Event & project coördinator bij Centrummanagement Sittard.
Rosanne van Hoolwerff

Van origine kom ik hier niet vandaan, maar Sittard is mijn thuis en ik wil dan ook graag aan iedereen laten zien waarom onze mooie stad het bezoeken waard is. Want geloof me, Sittard heeft het allemaal!

Ik hou er van om samen te werken en dat is ook de kracht van het Stadslab. Je zit met verschillende partijen aan tafel die allemaal een bepaalde visie hebben. Zo krijg je van alle invalshoeken de informatie om het product of de dienst die je aan het ontwikkelen bent, zo perfect mogelijk neer te zetten. Het draagvlak is dan ook groot. Hoe leuk is dat!

Ik hoop dat we met de Stadslabs onze mooie stad nog meer ‘in the picture’ kunnen zetten. We moeten het gevoel creëren dat een bezoek aan Zuid-Limburg niet compleet is zonder een bezoek te brengen aan Sittard en er dan heerlijk te struinen door de winkelstraten, genieten van de prachtige historische gebouwen en geheime tuinen en de dag af te sluiten bij een van de fantastische horecazaken. En dat ze dan denken: Dit heeft onze verwachtingen overtroffen, hier willen we weer eens naar terug!

“Ik wil aan iedereen laten zien dat Sittard de moeite waard is om te bezoeken.”

Rosanne van Hoolwerff

Stadmaker en event & project coördinator bij Centrummanagement Sittard

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Linda Harte

Linda Harte

Hotelmanager bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond.
Levina Raven

Levina Raven

Communicatieadviseur bij Stadslabs.
Hans Veldman

Hans Veldman

Ondernemer en woonachtig in Sittard.
Sanne Janssen

Sanne Janssen

Oprichter van Huts Spot in het centrum van Geleen.

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

2 + 14 =