Najim El Barkani

Community manager en inwonerparticipatie bij Stadslabs.

In 2021 ben ik uitgenodigd om een brainstormsessie van Stadslabs bij te wonen. Meteen voelde ik de klik met het maatschappelijke karakter van de organisatie en heb ik gekozen om mij te verbinden met Stadslabs. Ik zie een groot belang in de menselijke maat en draag een sterk sociaal/maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel met mij mee. Graag wil ik een duurzame toevoeging aan de maatschappij leveren. Als Stadsmaker sta ik dicht bij het vuur en kan ik op een hands-on manier een bijdragen leveren aan de vooruitgang van onze directe omgeving. Daarnaast spreekt het creatieve, flexibele en experimentele karakter van Stadslabs mij erg aan. Ik streef ernaar om mijn multidisciplinaire kennis op een interdisciplinaire manier toe te passen op actuele maatschappelijke vraagstukken. De methodiek vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond incorporeer ik in het creatieve en sociaal maatschappelijke karakter van Stadslabs.

Binnen Stadslabs ben ik actief bezig met community management. Hierbij probeer ik de verbindende factor te zijn tussen de Stadsmakers. Ik hoor dan ook graag wat er speelt en welke behoeftes er vanuit de Stadsmakers zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we allen van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien. Ik zal geregeld collega Stadsmakers benaderen en ben ook ten alle tijden beschikbaar om vraagstukken en suggesties mee te nemen.

Verder houd ik mij bezig met inwonersparticipatie en zoek ik naar nieuwe methodes om de inwoners van Sittard-Geleen actief te betrekken bij de activiteiten van Stadslabs. Op de achtergrond houd ik mij voornamelijk bezig met de analytisch-technische kant van Stadslabs en haar lopende projecten en ontwikkel ik nieuwe methode om bestaande en aankomende projecten te evalueren en overzichtelijk te maken voor partijen binnen en buiten Stadslabs.

Ik vind het belangrijk om elkaar te zien als deel van hetzelfde team en niet als competitie of rivaal. Iedereen heeft een eigen talent, door coöperatie, gelijkwaardigheid en participatie te stimuleren kunnen we er samen iets moois van maken!

Ontmoet de Stadsmakers

Ontmoet de mensen die als Stadsmakers onze stad vormen. Stuk voor stuk mensen of instanties met liefde voor de stad. Kartrekkers of mensen die liever ondersteunen. Dat maakt niet uit. Een Stadsmaker is iemand die bouwt aan de toekomst van onze stad.

Denis Crompvoets

Denis Crompvoets

Domeinregisseur bij gemeente Sittard-Geleen.
Jolanda Hameleers

Jolanda Hameleers

Eigenaar van Hotel De Limbourg in Sittard.
Maurice Rutten

Maurice Rutten

Beleidsmedewerker bij gemeente Sittard-Geleen.
Rudy Klaassen

Rudy Klaassen

Adviseur duurzaamheid

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

15 + 9 =