We laten onze trots ​op Sittard zien​

De Stadslabs Sittard-Geleen presenteren het Zittesj Tuutje! Met het Zittesj Tuutje laten we onze trots op Sittard zien. De tas zit boordevol producten en informatie die toeristen helpen de mooiste parels van Sittard te ontdekken.

Zo zijn er bijvoorbeeld shopping routes, een kinderspeurtocht, acties van ondernemers in de stad en leuke hebbedingen. De tas is ook nog eens handig als boodschappentas en écht een mooi aandenken voor iedereen die in Sittard op bezoek komt.

 

Bekijk het van elke kant. Wat levert dit Stadsexperiment de stad op?

Voor de bezoeker

Wat heeft een bezoeker van de stad nodig? Inspiratie, informatie, en wandelroutes. Die dingen vinden ze in deze mooie tas. Helemaal bedacht vanuit de behoeften van de klant.

Reclame voor Sittard

Een mooie manier voor mensen om aan anderen te laten weten hoe leuk Sittard is!  En wat voor een gastvrijheid ze hebben ervaren tijdens hun bezoek.​

Duurzaam

Geen wegwerprommel, maar een tas die je lang en met plezier doet laten denken aan die fijne vakantie in Sittard. Als mensen er thuis mee lopen, maken ze gelijk reclame voor onze stad.​

Partners in dit experiment​

Het ”Tuutje” is een stadsexperiment van de Stadslab werkgroep Verblijfsgast. Onder inspirerende coördinatie van Sven Kools van Visit Zuid-Limburg zijn verschillende Stadmakers in deze groep actief om Sittard aantrekkelijker te maken voor mensen die momenteel in Limburg, maar buiten Sittard, verblijven.​ Inmiddels wordt deze unieke tas ook verspreid via een aantal ondernemers in de gemeente.

Ook deze experimenten maken onze stad

Het zijn de Stadsexperimenten die Stadsmakers verbindt. Een Stadsexperiment kent vele gezichten, maar maakt de stad altijd beter, aantrekkelijker, groener, leuker. Vul maar in. Hieronder zie je experimenten die in beweging zijn. Welk volgend Stadsexperiment zie jij voor je? Laat het ons weten.

Huts Spot

Huts Spot

Ontdek je creatieve zelf en experimenteer met ...

Contactinformatie

info@stadslabssittardgeleen.nl
Markt 34, 6161 GJ Geleen

Volg ons

Doe mee of stel jouw vraag

12 + 1 =