Welkom in de Week van de Circulaire Stad

Doe mee en laat je inspireren

Van 13 tot en met 19 september organiseert Stadslabs Sittard-Geleen de week van de Circulaire Stad. Het wordt een week vol inspiratie, waarin we de mooiste voorbeelden van circulariteit in de regio laten zien. We activeren en informeren inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Van jong tot oud.

Gedurende de hele week vinden activiteiten plaats. Een greep:

Circulariteit voor ondernemers-dag

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van circulariteit voor ondernemers? Op vrijdag organiseren we een minicongres, met circulaire demonstraties in het hele centrum van Geleen. Tijdens deze circulaire ondernemersdag krijgen bedrijven volop ruimte om de circulaire mogelijkheden voor hun eigen onderneming te ontdekken. Interesse? Check hier het programma voor ondernemers.

MP feesten Circulair

De traditionele Geleense MP feesten haken dit jaar aan op het thema circulariteit. Inwoners van Geleen halen hun Gelaense Vanen uit de kast en duiken de stad in. Om elkaar te ontmoeten, te dansen en Gelaen circulair te vieren. 

1001 ideeën | Tipis Chill

Tijdens het ‘1001 ideeën | Tipis CHILL@Brightlands event‘ gaan studenten in een interactief en creatief programma aan de slag met vraagstukken rondom thema’s als duurzaamheid en recycling. Zij krijgen een aantal relevante vraagstukken voorgeschoteld, waar ze gedurende het weekend naar bruikbare antwoorden zoeken. Een mooi innovatie pressure-cooker!

En nog veel meer!