Dit zijn de Social Spaces

Ruimte om te ontmoeten of samen te werken

  • Alles
  • vergaderen
  • workshops

Social Spaces, dé nieuwe werk-, leef- en ontmoetruimte in Sittard-Geleen

Ontdek de veelzijdige Social Spaces in Sittard-Geleen speciaal ontworpen om inwoners, ondernemers en iedereen die op zoek is naar inspiratie samen te brengen. Of je nu wilt vergaderen, een creatieve workshop wilt organiseren of koffie wilt drinken, alles is mogelijk in onze Social Spaces.

Bekijk de verschillende Social Spaces en kies de plek die het beste bij jouw behoeften past. 

Waar zien we jou binnenkort?

Social Spaces

Planten zijn een grote liefde. Bij Stadslabs kan ik deze liefde delen via mooie projecten die van grote waarde zijn voor de mensen uit de buurt.

Laat ruimte leven. Geeft leven ruimte.

Ben jij de volgende Social Spaces-gebruiker?

Social Spaces groeit. Steeds meer mensen weten eigen invulling te geven aan ruimte die anders onbenut zou blijven. Jij ook?

Of je nu een ondernemer bent die een inspirerende plek nodig heeft om te werken, een creatieveling die zijn kunst wil tentoonstellen of iemand die op zoek is naar nieuwe ervaringen, bij Social Spaces vind je wat je zoekt.

We kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen op een van onze inspirerende en motiverende plekken. Samen maken we de stad.

Ook in Social Spaces

In Club Zilver ontmoeten actieve ouderen elkaar om samen groots te genieten van de kleine dingen. Een spelletje, goed gesprek of andere gezamenlijke activiteit. Bij Club Zilver staat de koffie altijd klaar.